mallorca

Spaans leren in Spanje


Op Mallorca om precies te zijn! Wilt u Spaans leren en tegelijkertijd genieten van de zon, mooie natuur, cultuur en lekker eten, dan kunt u ervoor kiezen een intensieve cursus Spaans te volgen op het mooie Spaanse eiland in de Middellandse zee: Mallorca.

Spaanse les anders dan anders!

MallorcaU krijgt 4 uur per dag les gedurende 10 dagen. U leert en woont in hetzelfde huis en daarom komen allerlei situaties van het dagelijkse leven aan bod in een ontspannen en huiselijke sfeer. De voertaal is het Spaans.
Uw docente heeft een Master in Spaans voor anderstaligen, is drs. Engels en heeft een didactische aantekening; zij is Spaanse en logeert gedurende de cursus ook in het huis.
Twee excursies maken het taalprogramma helemaal compleet.

De hele dag Spaans spreken

MallorcaU krijgt de kans om de hele dag Spaans te spreken als u ervoor kiest samen met andere cursisten, op basis van half pension, te logeren in het huis waar de lessen worden gegeven. Dit huis, met een privé zwembad en een tuin, is onderdeel van een rustige luxe woonwijk op loopafstand van het beroemde uitgaansgebied El Arenal. Het strand is nooit ver weg op een eiland, maar in dit geval kunt u binnen een paar minuten de zee in lopen. Palma de Mallorca ligt op 15 minuten afstand en het vliegveld op 8 minuten afstand. Maar wilt u rustiger aan doen, dan behoort ergens anders logeren ook tot de mogelijkheden.

Ook cursussen voor bedrijven

Teambuilding en Spaans leren onder één dak. De cursus voor bedrijven is ontwikkeld met de medewerking van een deskundige met ruime ervaring in het bedrijfsleven zowel in Spanje als in het buitenland. Geef uw wensen door!

Alles in één

Spaans leren, cultuur, mooie afwisselende natuur, zon, zee, strand,rust en uitgaansmogelijkheden... Een fantastische combinatie!

Prijzen en meer informatie

Maar er is nog meer! Wilt u meer of gedetailleerde informatie en informatie over de tarieven, dan kunt u contact opnemen met:
Blanca Posada Ballester, 06-13133381 of blanca@blancatxt.nl